Να στείλετε μήνυμα

PPCS οριζόντιο Peeler σιφωνίων σειράς υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για την εξαγωγή αμύλου

1 ΣΥΝΟΛΟ
MOQ
USD60000-100000/set FOB Shanghai
τιμή
PPCS οριζόντιο Peeler σιφωνίων σειράς υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για την εξαγωγή αμύλου
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα: Οριζόντιο Peeler σιφωνίων υποβάλλει σε φυγοκέντρωση
Εξοπλισμένος: Σύστημα PLC, αναστροφέας
Λειτουργία: Συνεχής αυτόματος
Όρος: Νέος
Πιστοποίηση: ISO,CE
Βαθμός: Κκπ
Παράθεση: υδραυλικό σύστημα
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Εφαρμογή: Άμυλο, ανθρακικό άλας ασβεστίου, και άλλα
Υψηλό φως:

peeler σιφωνίων υποβάλλει PPCS σε φυγοκέντρωση

,

μπλε peeler σιφωνίων υποβάλλει σε φυγοκέντρωση

,

PPCS το άμυλο υποβάλλει σε φυγοκέντρωση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hanpu
Πιστοποίηση: ISO,CE
Αριθμό μοντέλου: PPCS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής,
Χρόνος παράδοσης: 60-75 ημέρες μετά από κάτω - πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα/μήνας
Περιγραφή προϊόντων

                                PPCS αυτόματο οριζόντιο Peeler σιφωνίων μεταλλουργικών ξυστρών ελέγχου PLC υποβάλλει σε φυγοκέντρωση

 

Συνοπτική παραγωγή

Η μηχανή είναι solid-liquid εξοπλισμός χωρισμού που υιοθετεί τη συνεχή λειτουργία και τη διαλείπουσα απαλλαγή. Ελέγχεται από PLC.It ρυθμίζει την ταχύτητα από το μετατροπέα συχνότητας, το φρενάροντας σύστημα υιοθετεί το δυναμικό φρενάρισμα και το αναπαραγωγικό φρενάρισμα. Μέσω τέτοιων διαδικασιών όπως η ανίχνευση επιπέδων προϊόντων, η ταχύτητα, η επιθεώρηση, η θερμοκρασία άξονων και ο έλεγχος δόνησης, ολόκληρη η διαδικασία χωρισμού είναι η αυτόματη κυκλοφορική εργασία (συμπεριλαμβανομένης της σίτισης, της αφυδάτωσης, της πλύσης, της απαλλαγής και του κ.λπ.) Επίσης ο χειρωνακτικός τρόπος λειτουργίας είναι διαθέσιμος που μπορεί από τον τρόπο πλήρης-αυτοματοποίησης από να αλλάξει η θέληση του πελάτη.

 

Αρχή εργασίας

1. Η μεταλλουργική ξύστρα ανέρχεται πιό κοντά στο ύφασμα φίλτρων με μια ορισμένη απόσταση μέχρης ότου υποχωρεί γρήγορα ο φραγμός στην αλλαγή εγγύτητας προσεγγίσεων συσκευών μεταλλουργικών ξυστρών για να σταματήσει τη μεταλλουργική ξύστρα έπειτα αφότου εισάγει έπειτα μια σύντομη παραμονή (περίπου 15s) τον επόμενο κύκλο.

2. Η βαλβίδα πλύσης ανοίγει αυτόματα. Με το υγρό πλύσης που ανέρχεται σε ένα ορισμένο ύψος, η πλένοντας βαλβίδα κλείνει και ο φυγοκεντρωτής επιταχύνεται αυτόματα για την περαιτέρω αφυδάτωση (δευτεροβάθμιο φίλτρο).

3. Όταν ο προκαθορισμένος στόχος εκπληρώνεται και η ταχύτητα τυμπάνων είναι κατάλληλη για, η βαλβίδα σίτισης θα είναι ανοικτή αυτόματα και η ανίχνευση επιπέδων προϊόντων αρχίζει να λειτουργεί.

4. Όταν το πάχος στρώματος είναι αρκετά πυκνά να φθάσει στην πλάκα ανίχνευσης προϊόντων, η βαλβίδα σίτισης κλείνει για να σταματήσει.
5. Με τη μεταλλουργική ξύστρα που αυξάνεται σπειρωειδώς και αυτόματα, το στερεό προϊόν ξύνεται κάτω στη χοάνη που εξοπλίζεται με το σπειροειδή εκφορτωτή: Με τη σταθερή κίνηση του σπειροειδούς εκφορτωτή, το προϊόν εκδιώκεται και απαλλάσσεται μέσω της βαλβίδας.
6. Με την αφυδάτωση προϊόντων που συνεχίζεται, ο φυγοκεντρωτής θα επιβραδύνει αυτόματα στην ταχύτητα πλύσης σύμφωνα με την τεχνική απαίτηση για την πλύση.
7. Κάτω από την επίδραση της φυγοκεντρικής δύναμης, το μεγαλύτερο μέρος του υγρού σε εκκρεμότητα ρίχνεται έξω μέσω του υφάσματος φίλτρων και διατρέχει έπειτα στη δεξαμενή υγρού μητέρων της οριζόντιας υγρής εξόδου.
8. Μετά από τη λειτουργία, το προϊόν θα είναι πλήρως ξηρό. Κατόπιν η απαλλαγή της βαλβίδας ανοίγει και η απαλλαγή του κυλίνδρου αρχίζει να λειτουργεί όταν
υποβάλτε σε φυγοκέντρωση αυτόματα επιβραδύνει στην προκαθορισμένη ταχύτητα.
Τεχνολογία
Στοιχείο/πρότυπο Ppcs-26 Ppcs-140 Ppcs-250 Ppcs-260 Ppcs-500 Ppcs-1100 Ppcs-1800 Ppcs-2400
Ικανότητα φόρτωσης (κλ) 26 140 250 260 500 1100 1800 2400
Δύναμη μηχανών (KW) 15 37 45 45 75/90 132 160 200
Διαστάσεις (συμπεριλαμβανομένου του κλονισμού απορροφήστε) 1800*1375*1902 2439*1900*2150 3050*2400*2192 3050*2400*2192 3875*2500*2612 5620*3200*3930 5862*3600*3910 7577*3700*4053
Βάρος (κλ) 2500 5800 6200 7800 8000 20000 24500 35000
Βάρος συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας (κλ) 2500 10800 13200 15000 16000 39000 52500 62000

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
♦ Προσαρμόζεται πλήρως στον κανόνα της κκπ CGMP και καλύπτει τις απαιτήσεις asepsis της ακατέργαστης παραγωγής ιατρικής.
♦ Με την απόλυτη απομόνωση μεταξύ της περιοχής δύναμης και της περιοχής διαδικασίας. Είναι κατάλληλο για την περίπτωση όταν απαιτεί ο πελάτης υψηλός - ποιοτικός καθαρισμός να αποφύγει τη μόλυνση στο προϊόν.
♦ Τον έξω κάδο κοχυλιών μπορεί να ανοίξουν, έτσι ολόκληρα τα εσωτερικά μέρη μπορούν να παρατηρηθούν και εύκολος για την αφή που σκουπίζει και που καθαρίζει.
♦ Το τέλειο σύστημα CIP μπορεί να πραγματοποιηθεί για να πλύνει τα εσωτερικά μέρη του φυγοκεντρωτή για να αποφύγει τη διαγώνια μόλυνση που δεν είναι εύκολο να καθαριστούν.
♦ Η μοναδική πνευματική συσκευή αντίθετος-σφυγμού είναι εξοπλισμένη, η οποία μπορεί να αφαιρέσει το υπόλοιπο κέικ φίλτρων όσο το δυνατόν περισσότερο.
Συνολικά-εσωκλειόμενη η ♦ δομή που εξοπλίζεται με την προστασία αδρανούς αερίου υιοθετείται για να χρησιμοποιηθεί στην πρώην-απόδειξη 1 τμήμα.
♦ Τα αυτόματα υπόλοιπα κέικ που αφαιρούν τη συσκευή είναι προαιρετικά (ήταν κύριος του εθνικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας).
PPCS οριζόντιο Peeler σιφωνίων σειράς υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για την εξαγωγή αμύλου 0
PPCS οριζόντιο Peeler σιφωνίων σειράς υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για την εξαγωγή αμύλου 1
PPCS οριζόντιο Peeler σιφωνίων σειράς υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για την εξαγωγή αμύλου 2
Εξοπλισμός επεξεργασίας

 

PPCS οριζόντιο Peeler σιφωνίων σειράς υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για την εξαγωγή αμύλου 3

 

Περίπου εμείς

Η μηχανική Co. τεχνολογίας Hanpu Jiangsu, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής προγράμματος που ιδρύεται από κοινού από Jiangsu Saideli τη φαρμακευτική Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ, περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας Jiangsu Zhongyi, ΕΠΕ, FERREO A/S Co. μηχανημάτων πανεπιστημίου της Δανίας, Σαγκάη Jiaotong και του Ναντζίνγκ Kingreat, ΕΠΕ Hanpu που τα κύρια προγράμματα περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: Σύστημα εξάτμισης MVR, σκόνη που πλένει το αλατισμένο και κενό πρόγραμμα αλατισμένης παραγωγής, το πρόγραμμα καθαρισμού λάσπης δεξαμενών πετρελαίου, το πρόγραμμα θεραπείας αλυσίβας υλικών οδόστρωσης, τις εγκαταστάσεις/τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας ζωικού πετρελαίου, το αστικό πρόγραμμα θεραπείας απόβλητου ύδατος, τα διάφορα προγράμματα θεραπείας απόβλητου ύδατος, και τη γραμμή παραγωγής εξαγωγής πετρελαίου CBD. Τεχνική υποστήριξη και μεταφορά της συσκευασίας τεχνολογίας προϊόντων API. Τα κύρια προϊόντα είναι σειρές φυγοκεντρωτών, πολυ - επίδραση και εξάτμισης και κρυστάλλωσης MVR εξοπλισμός, πίνακας μεταφοράς θερμότητας συγκόλλησης λέιζερ, υλικό μπαταριών λίθιου αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό, δοχείο πίεσης και τιτάνιο, ζιρκόνιο, νικέλιο, και άλλος μεταβλητός ειδικός εξοπλισμός.

 

FAQ

1. Πώς προστατεύετε την ποιότητα;

Δεδομένου ότι το κράτος ήταν κύριο της επιχείρησης με περισσότερο από την ιστορία 100years, προωθούμε την ακριβή αρχή λεητουργίας, επεξεργαμένος τις μηχανές για να εγγυηθούμε την ακρίβεια, εργαζόμενοι με την άδεια λειτουργίας, τα σχετικά συστατικά είναι από το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα, οι σειρές δοκιμής και επιθεώρησης γίνονται σε ολόκληρο το παράγοντας στάδιο.

2. Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας έναντι των ανταγωνιστών σας;

Ποιότητα και εμπειρία, είμαστε τοπ υποβάλλουμε τον προμηθευτή στην Κίνα σε φυγοκέντρωση, τα σχέδια και οι δομές μας είναι ανάλογα με τα εμπορικά σήματα παγκόσμιων ηγετών.

3. Είναι η τιμή σας ανταγωνιστική;

Η τιμή μου δεν είναι η χαμηλότερη στην Κίνα, αλλά υποσχόμαστε, για την ίδιες ποιότητα και την παράθεση, η τιμή μου είναι η ευνοϊκότερη, για την ίδια τιμή, η ποιότητά μου είναι σίγουρα ανώτερη από άλλα εμπορικά σήματα.

4. Θα αποστείλετε τους τεχνικούς για την εγκατάσταση και την ανάθεση;

Ναι, επάνω απαιτημένος.

5. Έχετε την υπηρεσία cOem; Παρέχετε τα μέρη;

Ναι, εφ' όσον εσείς μας παρέχουμε το σχέδιο και οι λεπτομερείς απαιτήσεις σας.

6. Έχετε τους πράκτορες ή το κέντρο υπηρεσιών στο εξωτερικό;

Έχουμε κάποια συνεργασία σε διάφορες χώρες ως Ινδονησία, Βραζιλία, ΗΠΑ.

7. Πώς μπορούμε να επισκεφτούμε το εργοστάσιό σας;

Εάν προέρχεστε από στο κατάστρωμα, αέρας στη Σαγγάη ή τον αερολιμένα του Ναντζίνγκ, ή εάν φθάνετε Σαγγάη, μπορείτε να πάρετε το τραίνο σφαιρών. - Εάν προέλθετε από την εσωτερικό πόλη, τον αέρα ή το τραίνο άμεσα στη γιαγιά του Ναντζίνγκ ή την ανατολή WUXI, θα σας επιλέξουμε επάνω και από τον αερολιμένα ή το σιδηροδρομικό σταθμό.

8. Μπορούμε να επισκεφτούμε το τέλος σας - χρήστης ή να τους έρθουμε σε επαφή με;

Ναι, θα σας παράσχουμε ο κατάλογος ονόματος, και θα τακτοποιήσουμε την επίσκεψη μετά από την έγκρισή τους.

 

Άκρες: Υποβάλλει την περιστροφική μηχανή, διαχωριστής αμύλου μηχανών, αυτόματο σύστημα φίλτρων φυγοκεντρωτών σε φυγοκέντρωση

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613962270688
Φαξ : 86-512-58797983
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)