Να στείλετε μήνυμα

Εξατμιστική κρυστάλλωση MVR για το χλωρίδιο ΝαCl και λίθιου

1set
MOQ
USD18,0000-USD65,0000
τιμή
Εξατμιστική κρυστάλλωση MVR για το χλωρίδιο ΝαCl και λίθιου
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Λέξεις κλειδιά: Εξατμιστική κρυστάλλωση MVR
Υλικό: Ανοξείδωτο
Τμήματα πυρήνων: Μηχανή, PLC, αντλία
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Αντικείμενο εφαρμογής: Κρύα συντήρηση
Εξατμίζοντας τύπος: Κενή εξάτμιση
Εμπορικό σήμα: Hanpu
Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

Τραπεζικό σύστημα ψύξης πάγου της κκπ

,

Τραπεζικό σύστημα ψύξης πάγου ψαριών

,

Ψυγείο νερού τραπεζών πάγου της κκπ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hanpu
Πιστοποίηση: CE ISO000
Αριθμό μοντέλου: MVR
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ταινία + εξαγόμενη πρότυπα ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 45-60 εργάσιμες ημέρες.
Δυνατότητα προσφοράς: 1set το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Εξατμιστική κρυστάλλωση MVR για το χλωρίδιο ΝαCl και λίθιου

Αρχή

Το MVR ανάγκασε - το σύστημα κρυστάλλωσης κυκλοφορίας περιλαμβάνει έναν συμπιεστή ατμού, έναν ανταλλάκτη θερμότητας, crystallizer, και αναγκασμένος - την αντλία κυκλοφορίας. Το σύστημα χρησιμοποιεί την εξωτερικά επιβληθείσα δύναμη (κυκλοφορώντας αντλία) να αντληθεί η λύση και οι πρώτες ύλες στο σωλήνα κυκλοφορίας στην αίθουσα θέρμανσης. Με αυτό τον τρόπο, το ποσοστό κυκλοφορίας βελτιώνεται έπειτα πολύ. Μετά από τα κυκλοφορώντας ρευστά περάσματα μέσω του ανταλλάκτη θερμότητας για τη θέρμανση, ανακουφίζει την πίεση κατάλληλα στο διαχωριστή και γίνεται μερικώς εξατμισμένο, δροσίζοντας το υγρό στη να βράσει θερμοκρασία που αντιστοιχεί στην πίεση. Ο δευτεροβάθμιος ατμός που χωρίζεται από το διαχωριστή και που αντιμετωπίζεται από το συμπιεστή αντιμετωπίζεται έπειτα στον ανταλλάκτη θερμότητας για την πλευρά κοχυλιών ανταλλαγή θερμότητας, που διατηρεί τη θερμοκρασία εξάτμισης των υλικών. Όταν το σύστημα έρχεται στο σταύλο, κανένα συμπλήρωμα του πρόσθετου φρέσκου ατμού δεν απαιτείται.

 

Πλεονέκτημα

1, πιό μακροχρόνιος λειτουργών κύκλος: Η να βράσει το /evaporating διαδικασία συμβαίνει στο διαχωριστή παρά στην επιφάνεια θέρμανσης έτσι ώστε το φαινόμενο ξελεπιάσματος λόγω και της πτώσης μέσα στους σωλήνες ελαχιστοποιείται έπειτα.

2, βελτιστοποιημένη επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας: το ποσοστό ροής μέσα στους σωλήνες καθορίζεται από την κυκλοφορώντας αντλία.

3, κατάλληλος για εύκολο - -encrust-και τα υψηλά υγρά ιξώδους, που ενεργούν ως συμπυκνωτής στις multi-effect εγκαταστάσεις εξάτμισης.

4, αναγκασμένος - ο εξατμιστήρας κυκλοφορίας είναι λειτουργικός ως κρυσταλλώνοντας εξατμιστήρα για τις αλατισμένες λύσεις.

 

Σύγκριση απόδοσης για το διαφορετικό εξατμιστήρα

Στοιχείο Ενιαίος εξατμιστήρας επίδρασης multi-effect εξατμιστήρας Εξατμιστήρας TVR Εξατμιστήρας MVR
Κατανάλωση ενέργειας η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλοι, νερό 1ton θα καταναλώσουν τον ατμό 1Ton θεωρητικά συγκριτικά διατήρηση της ενέργειας Βάση στον παραδοσιακό multi-effect εξατμιστήρα, μια περισσότερη επίδραση προστιθέμενη, αλλά υψηλότερος ατμός πίεσης που οδηγείται που απαιτείται Η περισσότερη ενέργεια - τεχνολογία αποταμίευσης για τον εξατμιστήρα, αλλά κατανάλωση ισχύος 10-40kwh
Διάστημα πατωμάτων Μικρός μεγάλος μεγάλος μικρός
Πηγές ενέργειας ατμός & δύναμη, δίκτυο σωλήνων ατμού ανάγκης και λέβητας ατμός & δύναμη, δίκτυο σωλήνων ατμού ανάγκης και λέβητας ατμός & δύναμη, δίκτυο σωλήνων ατμού ανάγκης και λέβητας, υψηλός ατμός ανάγκης. η ηλεκτρική ενέργεια, δεν χρειάζεται το δίκτυο σωλήνων, όλο το σύστημα κυκλοφορίας στενός-βρόχων
Αυτοματισμός Ημι αυτόματος Πλήρης αυτόματη λειτουργία, συνεχής εξάτμιση Πλήρης αυτόματη λειτουργία, συνεχής εξάτμιση Πλήρης αυτόματη λειτουργία, συνεχής εξάτμιση

 

 

Εξοπλισμός επεξεργασίας

 

Εξατμιστική κρυστάλλωση MVR για το χλωρίδιο ΝαCl και λίθιου 0

 

Περίπου εμείς

 

Η μηχανική Co. τεχνολογίας Hanpu Jiangsu, ΕΠΕ είναι ένα πιάτο μαξιλαριών προϊόντων επιχείρησης κυρίως και τα σχετικά προϊόντα του, η βάση παραγωγής της επιχείρησης βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη Huangqiao Taixing, που καλύπτει έναν τομέα 300 στρεμμάτων. Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται είναι στη βιομηχανία της νέας υλικής, νέας ενέργειας, της ιατρικής, της χημικής, προστασίας του περιβάλλοντος, των τροφίμων, και του ποτού, κ.λπ.

Το Jiangsu Hanpu είναι διεθνώς επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής που ενσωματώνει την τεχνική διαβούλευση, το σχέδιο, την προμήθεια, την κατασκευή, την εγκατάσταση και την οδήγηση στο ένα, παρέχοντας τη γενική σύμβαση EPC εφαρμοσμένης μηχανικής, τη διαχείριση του προγράμματος, τη επίβλεψη εφαρμοσμένης μηχανικής και άλλες υπηρεσίες. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη να είναι η πρώτη και κόσμος-διάσημη επιχείρηση τεχνολογίας και εφαρμοσμένης μηχανικής τεχνολογίας στην Ασία, που παρέχει την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων και τις μιας στάσης λύσεις για τις παγκόσμιες βιομηχανίες.

 

 

Εξατμιστική κρυστάλλωση MVR για το χλωρίδιο ΝαCl και λίθιου 1

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613962270688
Φαξ : 86-512-58797983
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)