Να στείλετε μήνυμα

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης

1 ΣΥΝΟΛΟ
MOQ
300,000USD~2,500,000USD/SET
τιμή
Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
λέξεις κλειδί: ενέργεια - αποταμίευση
σημείο πώλησης: Υψηλός αποδοτικός
Όνομα: Προσχηματισμένος εξατμιστήρας πιάτων σακακιών μαξιλαριών
Τάση: 380-440V
Δύναμη: Προσαρμοσμένος
Διαδικασία: Εξάτμιση, συγκέντρωση
Τμήματα πυρήνων: Ρουλεμάν, κιβώτιο ταχυτήτων, μηχανή, δοχείο πίεσης, εργαλείο
Πηγή ισχύος: ατμός
Εσωτερική επιφάνεια: Στιλβωτική ουσία καθρεφτών
Έλεγχος: Εγχειρίδιο/αυτόματος έλεγχος Siemens πλήρως
Υψηλό φως:

Εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών

,

ISO9001 εξατμιστήρας MVR

,

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας πιάτων μαξιλαριών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: HANPU
Πιστοποίηση: ISO9001,CE
Αριθμό μοντέλου: HP-MVR
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όγκος με το λουρί
Χρόνος παράδοσης: 90days
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1 μήνας Set/3
Περιγραφή προϊόντων

Υψηλή αποδοτική ενέργεια - προσχηματισμένος αποταμίευση εξατμιστήρας πιάτων μαξιλαριών στην απόσταξη, συγκέντρωση, κρυστάλλωση

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ MVR

Η θερμοκρασία του προκύπτοντος ατμού διαδικασίας (ατμός) αυξάνεται με έναν ακτινωτό ανεμιστήρα (μηχανικό recompressor ατμού, MVR), και επομένως σε ένα πιό υψηλό ενεργειακό επίπεδο, και ανατροφοδοτείται έπειτα στη διαδικασία ως φρέσκος ατμός θέρμανσης. Η ενέργεια που περιλαμβάνεται στον ατμό δεν χάνεται μόνο η ενέργεια που απαιτείται για να αυξήσει τη θερμοκρασία πρέπει να αυξηθεί πρόσθετα.

Η κλειστή διαδικασία επιτρέπει να εξατμιστούν τα θερμοκρασία-ευαίσθητα ρευστά όπως το γάλα στο υψηλό κενό σε περ. 60 °C και ακόμη και το πλάσμα αίματος σε 35 πολύτιμα συστατικά °C. για το τελικό προϊόν (π.χ. γάλα σε σκόνη) παραμένει απρόσβλητο και αυξάνει έτσι την ποιότητα και την αξία του προϊόντος.

 

Τεχνικές αρχές MVR
 Η μηχανική επανασυμπίεση ατμού (MVR) είναι μια αποδεδειγμένη τεχνολογία συγκέντρωσης εξοικονόμησης ενέργειας εξατμιστική, η οποία μειώνει τη χρήση της ενέργειας εξάτμισης από 90% ή περισσότερους.

Το MVR χρησιμοποιεί την ενέργεια που ανακτάται από το συμπύκνωμα για να δημιουργήσει ένα καθαρό υγρό απόσταγμα και ένα συγκεντρωμένα προϊόν/απόβλητα.

Από το νόμο Boyle είναι γνωστό για ένα αέριο ότι PV/T (όγκος/θερμοκρασία πίεσης *) είναι σταθερό (PV/T=K). Κατά τη διάρκεια της συμπίεσης του ατμού, η πίεση και η θερμοκρασία αυξάνονται. Από αυτό, η ενέργεια θερμότητας μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Η ενέργεια που χάνεται κανονικά στη συμπίεση ανακτάται, οδηγώντας σε μια ιδιαίτερα-αποδοτική διαδικασία εξάτμισης.
Δεδομένου ότι αυτή η συμπίεση πραγματοποιείται από έναν απλό μηχανικό συμπιεστή, η διαδικασία καλείται MVR

 

Όνομα προϊόντων Εξατμιστήρας MVR
Εφαρμογή Κατεργασία ύδατος αποβλήτων
Συμπυκνωτής Κάθετος
Εξουσιοδότηση 12 μήνες
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ενέργεια - αποταμίευση/χαμηλό κόστος λειτουργίας
Προσαρμοσμένη υπηρεσία Ναι

 

Δομή εξοπλισμού
Η διπλός-επίδραση ανάγκασε - ο εξατμιστήρας κυκλοφορίας αποτελείται από τη θερμάστρα, διαχωριστής, ατμός-υγρός διαχωριστής, συμπυκνωτής, κενή αντλία, που αναγκάζεται - την αντλία κυκλοφορίας, απαλλάσσοντας την αντλία, τη συμπυκνωμένη αντλία, το ηλεκτρικό γραφείο, την πλατφόρμα λειτουργίας και όλα τις τοποθετήσεις σωληνώσεων, τις βαλβίδες, τα όργανα και το κ.λπ.
Θερμάστρα: Δύο σύνολα κάθετης σωληνοειδούς θερμάστρας τύπων συνδέουν σωρηδόν. Το υγρό τροφών αντλείται στην πρώτη θερμάστρα από αναγκασμένος - αντλία κυκλοφορίας, κατόπιν εισάγεται στη δεύτερη θερμάστρα. Η θερμαμένη υγρή ροή προς τα κάτω στους σωλήνες, και ροή στο διαχωριστή από την εφαπτόμενη κατεύθυνση, καλύτερη απόδοση του ατμός-υγρού χωρισμού.
Διαχωριστής: Ο κάθετος τύπος, ο δευτεροβάθμιος ατμός απαλλάσσεται από την κορυφή, πέρασμα μέσω ενός ατμός-υγρού διαχωριστή πρίν εισάγει στο συμπυκνωτή. Το κατώτατο σημείο του διαχωριστή συνδέεται με αναγκασμένος - αντλία κυκλοφορίας.
Ατμός-υγρός διαχωριστής: Χρησιμοποιείται για να αποτρέψει τις μικροσκοπικές υγρές πτώσεις που παράγονται κατά τη διάρκεια της εξάτμισης από τη διαφυγή με το δευτεροβάθμιο ατμό, μείωση της απώλειας υγρού τροφών και να αποτρέψει τη ρύπανση στη σωλήνωση και το δροσίζοντας νερό.
Συμπυκνωτής: Συμπύκνωμα ο τεράστιος δευτεροβάθμιος ατμός που παράγεται κατά τη διάρκεια της εξάτμισης στο υγρό από το δροσίζοντας νερό, που κάνει τη συγκέντρωση συνεχίζοντας ομαλά. Εν τω μεταξύ, ο χωριστός non-condensable ατμός από το δευτεροβάθμιο ατμό και το δροσίζοντας νερό, το καθιστούν εύκολα αντλημένο έξω από την κενή αντλία στον κενό βαθμό εγγύησης.

 

Εφαρμογή

Απόσταξη
 Κατά τη διάρκεια της απόσταξης, τα υγρά μίγματα ουσιών με τις διαφορετικές πιέσεις ατμού και να βράσουν τις θερμοκρασίες είναι χωρισμένα. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν την απόσταξη του οινοπνεύματος, ή την αποκατάσταση και τον καθαρισμό των διαλυτών.

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης 0


Συγκέντρωση
Η εξάτμιση παράγει μια συγκέντρωση του επεξεργασίας της ουσίας. Στις εφαρμογές τέτοια συγκεντρωμένη παραγωγή χυμού γάλακτος ή φρούτων, εξατμιστικά συστήματα χρησιμοποιείται επίσης ως πρόδρομος στους στεγνωτήρες στη βιομηχανία τροφίμων.

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης 1


Κρυστάλλωση
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κρυστάλλωσης, οι ουσίες χωρίζονται οι μεν από τους δε με τη χρησιμοποίηση των διαφορετικών ισορροπιών λύσης. Οι λιπάνσεις περιλαμβάνουν την αλατισμένες εξαγωγή και την παραγωγή λιπάσματος.

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης 2

 

Περιοχή πελατών

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης 3

 

Το πιστοποιητικό μας

 

Προσχηματισμένος εξατμιστήρας MVR πιάτων μαξιλαριών στην κρυστάλλωση συγκέντρωσης απόσταξης 4

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613962270688
Φαξ : 86-512-58797983
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)