Να στείλετε μήνυμα

Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων

1 ΣΥΝΟΛΟ
MOQ
100,000USD~2,500,000USD/SET
τιμή
Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Τμήματα πυρήνων: Μηχανή, αντλία
Πηγή ισχύος: Ατμός
Τμήμα πυρήνων: Ρουλεμάν, κιβώτιο ταχυτήτων, μηχανή, αντλία
Υλικό: , Που προσαρμόζεται
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Αγροκτήματα, εργοστάσιο τροφίμων & ποτών, κατασκευή, εγκαταστάσεις
Λέξεις κλειδιά προϊόντων: Μηχανική συμπίεση ατμού MVR
όνομα προϊόντων: Εξατμιστήρας μειωμένων ταινιών
Εξουσιοδότηση των τμημάτων πυρήνων: 1 έτος
Κενός βαθμός: Σύμφωνα με την απαίτηση
Κύριες χρήσεις: Βιομηχανική συγκέντρωση
Υψηλό φως:

Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR

,

μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού

,

Βασισμένος στο MVR εξατμιστήρας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: HANPU
Πιστοποίηση: ISO9001,CE
Αριθμό μοντέλου: HP-MVR
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία με το ισχυρό λουρί
Χρόνος παράδοσης: 3 μήνες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1 set/90days
Περιγραφή προϊόντων

Μηχανική συμπίεση ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων
 
Αρχή εργασίας
Ο δευτεροβάθμιος ατμός συμπιέσεων με τη χρησιμοποίηση του φυγοκεντρικού συμπιεστή ατμού ή άλλη συσκευή συμπίεσης ατμού για να σιγουρευτεί τις σωματικές ιδιότητές του συναντιέται με τις απαιτήσεις για τον ατμό η εξάτμιση που το χρησιμοποιεί ως να θερμάνει τον ατμό απαιτεί μόνο το φρέσκο ανεφοδιασμό ατμού όταν αρχίζει η μηχανή. Μετά από να εισαγάγει την κανονική λειτουργία, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να παρασχεθεί ο νέος ατμός και αριθ. (ή πολύ ελάχιστα) δευτεροβάθμιος ατμός χρειάζεται τη συμπύκνωση. Επομένως η εξάτμιση MVR περιορίζει ουσιαστικά την απαίτηση ατμού αλλά καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.
 
Χαρακτηριστικά
Ενέργεια - αποταμίευση: υψηλή θερμική αποδοτικότητα, ενέργεια - αποταμίευση, πιό μικρή κατανάλωση ενέργειας, η κατανάλωση ενέργειας
η εξάτμιση νερού 1t είναι περίπου 1/5 έως 1/3 του συμβατικού εξατμιστήρα.
Προστασία του περιβάλλοντος: εντελώς ξεφορτωθείτε την εξάρτηση στο λέβητα ατμού, ο μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού θα μπορούσε να είναι ξεκίνημα από την ηλεκτρική ενέργεια. Χωρίς λέβητα, μην πρέπει να καψετε τον άνθρακα, ένας ατμός μικρού ποσού, ένα δροσίζοντας νερό μικρού ποσού.
Το κόστος λειτουργίας είναι χαμηλό: λόγω της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, η λειτουργική δαπάνη ολόκληρου του εξατμιστήρα είναι μόνο 1/3 έως 1/2 του παραδοσιακού εξατμιστήρα.
Μικρή περιοχή: το σύστημα έχει την υψηλή πυκνή μηχανική δομή, έτσι η περιοχή κάλυψης είναι λιγότερο από 50% του παραδοσιακού εξατμιστήρα.
Ήπια εξάτμιση: η εξάτμιση χαμηλής θερμοκρασίας, η διαφορά θερμοκρασίας μεταφοράς θερμότητας είναι χαμηλή, έτσι το σύστημα δεν είναι εύκολο στην κλίμακα.
Υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης: υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, απλή λειτουργία, εύκολη να λειτουργήσει.
 
Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού (MVR)
Η μηχανική επανασυμπίεση ατμού μειώνει την ενέργεια που χρησιμοποιείται στη διαδικασία εξάτμισης από μέχρι 90% συγκρινόμενος με τα συμβατικά συστήματα.
Λειτουργεί με την επαναχρησιμοποίηση της ενέργειας θερμότητας που περιλαμβάνεται στον ατμό. Αυτή η ενέργεια ειδάλλως θα σπαταλιόταν. Σε χαρακτηριστικές εγκαταστάσεις εξάτμισης μειωμένων ταινιών που το υγρό τροφών εισάγει την κορυφή μιας κάθετης αίθουσας αποκαλούμενης υγρό Calandria.The είναι διασκορπισμένος πέρα από έναν μεγάλο αριθμό κάθετων σωλήνων καθώς ρέει προς τα κάτω αυτό τείνει να διαμορφώσει μια ταινία στο εσωτερικό του σωλήνα. Μεταξύ της κορυφής και των κατώτατων τμημάτων του Calandria υπάρχει σφραγισμένη είναι όπου οι σωλήνες περνούν μέσω ενός σακακιού του υψηλής θερμοκρασίας ατμού. Αυτό το τμήμα ενεργεί ως ανταλλάκτης θέρμανσης. Δεδομένου ότι ο καυτός ατμός συμπυκνώνει έξω από τους σωλήνες, απελευθερώνει τη λανθάνουσα θερμότητα που αυξάνει τη θερμοκρασία του υγρού τροφών στους σωλήνες. Ώσπου να αφήνει το υγρό τροφών το κατώτατο σημείο του σωλήνα, ένα μεγάλο μέρος του νερού έχει εξατμιστεί αφήνοντας ένα συγκεντρωμένο ιξώδες υγρό. Το νερό που έχει εξατμιστεί αφήνει το σωλήνα ως ατμό. Στο κατώτατο τμήμα του Calandria, μερικά από το συγκεντρωμένο υγρό συλλέγουν και μπορούν να αποτραβούν, τα καυτά περάσματα μιγμάτων σε μια πιό δροσερή αίθουσα αποκαλούμενη διαχωριστή όπου περισσότερος του συγκεντρωμένου υγρού πέφτει στο κατώτατο σημείο που αποτραβιούνται και τις ανόδους ατμού στην κορυφή. Αυτός ο ατμός περιέχει τώρα τους περισσότερους από η ενέργεια που τροφοδοτήθηκε αρχικά το σύστημα.
Ο στροβιλο ανεμιστήρας απορροφά τον ατμό από το διαχωριστή και τις επαν-συμπιέσεις αυτό, αυξάνοντας την πίεση και αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία στο σημείο όπου ο ατμός μπορεί άλλη μια φορά να χρησιμοποιηθεί ως πηγή θερμότητας. Η μονάδα είναι σφιχτός στροβιλο ανεμιστήρας εξαιρετικά γερός, αερίου που ταιριάζουν ιδανικά στην πίεση, θερμοκρασίες και όγκοι της MVC διαδικασίας εξάτμισης. Στην καρδιά του είναι υπερβολικό στροφείο υψηλής ταχύτητας με μια ταχύτητα ακρών πάνω από 1000 Km/h γρηγορότερα από την ταχύτητα ενός αεριωθούμενου επιβατηγού αεροσκάφους. Ο στροφέας έχει πιθανώς την υψηλότερη ταχύτητα ακρών οποιουδήποτε ενωμένου στενά στροφείου που κατασκευάζεται πάντα. Ο θερμαμένος εκ νέου ατμός μπορεί έπειτα να ανατροφοδοτηθεί στο Calandria για να παρέχει την ενέργεια θερμότητας που απαιτείται για να εξατμίσει περισσότερο υγρό τροφών καθώς περνά κάτω από τους σωλήνες. Η μηχανική διαδικασία συμπίεσης ατμού είναι ένας υψηλής ενέργειας αποδοτικός και οικονομικώς αποδοτικός τρόπος και τη λανθάνουσα θερμότητα που περιλαμβάνεται στον ατμό. Ενέργεια που ειδάλλως θα σπαταλιόταν. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία και παρουσιαστεί τη θερμοκρασία θορίου η μόνη ενεργειακή εισαγωγή που απαιτείται είναι η ηλεκτρική ενέργεια για να οδηγήσει το στροβιλο ανεμιστήρα.
Δεδομένου ότι τα ενεργειακά κόστη αυξάνονται, η χρήση των μηχανικών εξατμιστήρων επανασυμπίεσης ατμού (MVR) έχει αυξηθεί επίσης. Η ενέργεια - η αποταμίευση πιθανή με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας MVR είναι σημαντική. Οι εξατμιστήρες MVR σχεδιάζονται για να λειτουργήσουν με την πολύ μικρή συγκεκριμένη κατανάλωση ενέργειας παράγοντας το καθαρό συμπύκνωμα για να ελαχιστοποιήσουν την κατανάλωση γλυκού νερού στο εκατομμύριο.
 
Εφαρμογές MVR
 Η εξοικονόμηση ενέργειας MVR, χαμηλής θερμοκρασίας τεχνολογία εξάτμισης αντικαθιστά τους απλούς εξατμιστήρες. Το MVR χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές εφαρμογές, που περιλαμβάνουν:
Μηά υγρή απαλλαγή για τη βιομηχανική επεξεργασία απόβλητου ύδατος
Χημική βιομηχανία για την εξάτμιση, την κρυστάλλωση, και τον καθαρισμό
Συγκέντρωση αλατισμένης άλμης
RO συγκέντρωση άλμης
Συγκέντρωση βιομηχανίας ποτών (γάλα, χυμός, ζάχαρη, κ.λπ.)
Συγκέντρωση βιομηχανίας τροφίμων (MSG, σόγια, πρωτεΐνη, σάκχαρα)
Συγκέντρωση βιομηχανίας φαρμάκων (φάρμακα, βιταμίνες)
 

 
ΌνομαΕξατμιστήρας MVR/βιομηχανικός εξατμιστήρας MVR νέων προϊόντων
ΥλικόSUS304L/316L/Titanium κράμα
Κενός βαθμόςΔιευθετήσιμος
Περιστροφική φιάληCustomzied
Περιστρεφόμενη ταχύτητα0~180rpm
Κύριες χρήσειςΒιομηχανική απόσταξη, συγκέντρωση, κρυστάλλωση
ΣφράγισηPTFE
ΣυμπυκνωτήςΚάθετος
Λέξεις κλειδιά προϊόντωνενέργεια - εξατμιστήρας MVR αποταμίευσης, βιομηχανικός εξατμιστήρας MVR

 
Λειτουργώντας σχέδιο αρχής
Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων 0
Εργαστήριο κατεργασίας & συγκέντρωσης
Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων 1
Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων 2
Μηχανικός εξατμιστήρας επανασυμπίεσης ατμού MVR για τη συγκέντρωση νερού αποβλήτων 3
 
 
 
Ετικέττα: ενέργεια - εξατμιστήρας MVR αποταμίευσης Βιομηχανικός εξατμιστήρας MVR

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613962270688
Φαξ : 86-512-58797983
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)