Να στείλετε μήνυμα

200-3000m2 Περιοχή εγκατάστασης Η γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού για προσαρμόσιμη παραγωγή

1
MOQ
150000
τιμή
200-3000m2 Περιοχή εγκατάστασης Η γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού για προσαρμόσιμη παραγωγή
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής αλατιού
Περιοχή εγκατάστασης: 200-3000m2
Υπηρεσία μετά την πώληση: Παροχή Υπηρεσίας στο Εξωτερικό
Εξοπλισμός: Σπαστικό, πλυντήριο ρούχων, φυγοκέντρωση, στεγνωτήριο κλπ.
Τύπος μεταποίησης: Σπάσιμο, πλύσιμο, αφυδάτωση και ξήρανση αλατιού
Τύπος μηχανής: Προσαρμοσμένο
Πρωτοϋλικά: Αλάτι της θάλασσας, αλάτι βράχου...
Κατανάλωση: 10-1000 τόνοι/ημέρα
Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: china
Μάρκα: Hanpu
Πιστοποίηση: ISO/CE
Model Number: Salt
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Packaging Details: wooden
Delivery Time: 90-120
Payment Terms: TT
Supply Ability: 1 set per month
Περιγραφή προϊόντων

200-3000m2 Περιοχή εγκατάστασης Η γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού για προσαρμόσιμη παραγωγή 0Π

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη προϊόντων: Γραμμή παραγωγής αλατιού

Η γραμμή παραγωγής αλατιού είναι ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού που έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική παραγωγή αλατιού.Η γραμμή αυτή είναι κατάλληλη για την βιομηχανική παραγωγή αλατιού., η παραγωγή θαλασσινού αλατιού και η παραγωγή διυλισμένου αλατιού.

Στο επίκεντρο αυτής της γραμμής παραγωγής βρίσκεται η προηγμένη τεχνολογία και ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός που παρέχεται από την China Salt Production Line.διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Εξοπλισμός: Αυτή η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει ένα συντρίμμιο, πλυντήριο ρούχων, φυγοκέντρωση, στεγνωτήρα και άλλα απαραίτητα μηχανήματα.Κάθε εξοπλισμός έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί την ειδική του λειτουργία αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.
 • Ονομασία προϊόντος: Το προϊόν μας είναι γνωστό ως γραμμή παραγωγής αλατιού, η οποία αντανακλά σαφώς το σκοπό και τη λειτουργία του.
 • Περίοδος εγγύησης: Προσφέρουμε εγγύηση ενός έτους για τη γραμμή παραγωγής αλατιού μας, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας μπορούν να έχουν ηρεμία και εμπιστοσύνη στο προϊόν μας.
 • Υπηρεσία μετά την πώληση: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική υπηρεσία μετά την πώληση στους πελάτες μας.Προσφέρουμε εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη στο εξωτερικό για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της παραγωγής μας..
 • Ικανότητα παραγωγής: Η γραμμή παραγωγής μας έχει παραγωγική ικανότητα 10-1000 τόνων την ημέρα, καθιστώντας την κατάλληλη τόσο για μικρής και μεγάλης κλίμακας παραγωγή αλατιού.
Περιγραφή του προϊόντος:

Η γραμμή παραγωγής αλατιού της Κίνας είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την παραγωγή αλατιού, η οποία καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία από τη συντριβή και το πλύσιμο έως την ξήρανση και τη συσκευασία.Η μηχανή παραγωγής αλατιού και η μηχανή επεξεργασίας αλατιού μας έχουν σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία για να εξασφαλίσουν υψηλή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα στη διαδικασία παραγωγής.

Η γραμμή παραγωγής βιομηχανικού αλατιού είναι κατάλληλη για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων αλατιού για διάφορες βιομηχανίες, όπως τα τρόφιμα, τα χημικά και τα φαρμακευτικά προϊόντα.Η γραμμή παραγωγής θαλασσινού αλατιού είναι ειδικά σχεδιασμένη για την παραγωγή θαλασσινού αλατιού., χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και η ποιότητα του αλατιού.

Η γραμμή παραγωγής διυλισμένου αλατιού έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή υψηλής ποιότητας, διυλισμένου αλατιού που πληροί τα βιομηχανικά πρότυπα.Περιλαμβάνει μια διαδικασία καθαρισμού που αφαιρεί τις ακαθαρσίες και εξασφαλίζει την καθαριότητα και την υγιεινή του αλατιού.

Ο εξοπλισμός παραγωγής αλατιού μας είναι κατασκευασμένος με υλικά υψηλής ποιότητας και ακριβή μηχανική για να εξασφαλιστεί αντοχή και μακροχρόνια χρήση.Η μονάδα παραγωγής αλατιού είναι σχεδιασμένη για να είναι συμπαγή και να εξοικονομεί χώρο, καθιστώντας την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία σε οποιαδήποτε εγκατάσταση παραγωγής.

Πλεονεκτήματα
 • Αποτελεσματική Παραγωγή: Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη διαδικασία παραγωγής και να αυξάνει την αποτελεσματικότητα, με αποτέλεσμα υψηλότερη παραγωγικότητα και χαμηλότερα κόστη.
 • Προηγμένη τεχνολογία: Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία και εξοπλισμό στη γραμμή παραγωγής μας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και εξαιρετική απόδοση.
 • Αλάτι Υψηλής Ποιότητας: Η γραμμή παραγωγής μας έχει σχεδιαστεί για να παράγει αλάτι υψηλής ποιότητας, που πληροί τα πρότυπα της βιομηχανίας και τις απαιτήσεις των πελατών.
 • Εύκολη λειτουργία: Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλική προς τον χρήστη και εύκολη στη λειτουργία, απαιτώντας ελάχιστη εκπαίδευση για τους χειριστές.
 • Αξιοποιήσιμο: Η γραμμή παραγωγής μας προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση για την παραγωγή αλατιού, παρέχοντας αξία για τα χρήματα των πελατών μας.
Συμπέρασμα:

Η γραμμή παραγωγής αλατιού είναι μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση για την παραγωγή αλατιού.Το προϊόν μας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εγκατάσταση παραγωγής αλατιούΜε παραγωγική ικανότητα 10-1000 τόνων την ημέρα, η γραμμή παραγωγής αλατιού μας είναι κατάλληλη για διάφορες βιομηχανίες και κλίμακες παραγωγής.Επιλέξτε China Salt Production Line για μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής αλατιού.

 

Εφαρμογές:

Γραμμή παραγωγής αλατιού - Hanpu

Η Hanpu είναι ένα κορυφαίο εμπορικό σήμα στη γραμμή παραγωγής αλατιού, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και υπηρεσίες για την παραγωγή αλατιού.όπως η μεταποίηση τροφίμων, χημική βιομηχανία, και πολλά άλλα.

Ετικέτα: Hanpu
Αριθμός μοντέλου: Αλάτι

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας είναι γνωστή για την αξιόπιστη απόδοσή της.όπως το επιτραπέζιο αλάτι, βιομηχανικό αλάτι, και πολλά άλλα.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας είναι κατασκευασμένη στην Κίνα, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πιστοποίηση: ISO/CE

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας έχει λάβει πιστοποιητικά ISO και CE, εξασφαλίζοντας ότι ο εξοπλισμός μας πληροί διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1

Κατανοούμε ότι οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι μοναδικές, γι' αυτό δεν έχουμε ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για την γραμμή παραγωγής αλατιού μας.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προσαρμόσιμες λύσεις.

Τιμή: 150000

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας έχει ανταγωνιστική τιμή 150000 δολαρίων, καθιστώντας την οικονομικά αποδοτική επιλογή για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Συσκευασία: ξύλινη

Για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση του εξοπλισμού μας, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ξύλινη συσκευασία, η οποία παρέχει προστασία από τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά.

Χρόνος παράδοσης: 90-120

Ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας και τις απαιτήσεις προσαρμογής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 90-120 ημέρες.

Όροι πληρωμής: TT

Δεχόμαστε την ΤΤ (Telegraphic Transfer) ως κύρια μέθοδο πληρωμής για την γραμμή παραγωγής αλατιού μας.

Ικανότητα προμήθειας: 1 σετ ανά μήνα

Με ισχυρή παραγωγική ικανότητα, μπορούμε να παρέχουμε 1 σύνολο γραμμής παραγωγής αλατιού ανά μήνα, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες των πελατών μας ικανοποιούνται έγκαιρα.

Τελικό προϊόν: Τραπεζικό αλάτι, βιομηχανικό αλάτι κλπ.

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας μπορεί να παράγει μια ποικιλία προϊόντων αλατιού, όπως επιτραπέζιο αλάτι, βιομηχανικό αλάτι και άλλα.

Τύπος επεξεργασίας: Σπάσιμο αλατιού, πλύση, αφυδάτωση και ξήρανση

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες, όπως η συντριβή του αλατιού, το πλύσιμο, η αφυδάτωση και η ξήρανση, για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και η ποιότητα του προϊόντος αλατιού.

Κατανάλωση και κατανάλωση

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας έχει ευρύ φάσμα παραγωγικής ικανότητας, από 10 έως 1000 τόνους την ημέρα, καθιστώντας την κατάλληλη τόσο για μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας παραγωγή.

Εξοπλισμός: Σπαστικό, πλυντήριο ρούχων, φυγοκέντρωση, στεγνωτήριο κλπ.

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας είναι εξοπλισμένη με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου ενός θρυμματιστικού μηχανήματος, πλυντηρίου ρούχων, φυγοκέντρου, στεγνωτήρα, και πολλά άλλα, για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και αξιόπιστη παραγωγή.

Περιοχή εγκατάστασης: 200-3000m2

Η περιοχή εγκατάστασης για την γραμμή παραγωγής αλατιού μας κυμαίνεται από 200-3000m2, ανάλογα με την παραγωγική ικανότητα και τις απαιτήσεις προσαρμογής.Η ομάδα μας θα παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού.

Εφαρμογή και σενάριο

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας είναι κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές και σενάρια, όπως:

 • Γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού: Ο εξοπλισμός μας μπορεί να παράγει ιωδιούχο αλάτι, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση ενός υγιούς θυρεοειδούς αδένα και την πρόληψη της ανεπάρκειας ιωδίου.
 • Παρόχος μηχανών παραγωγής αλατιού του Μπαγκλαντές: Έχουμε παρέχει με επιτυχία τη γραμμή παραγωγής αλατιού μας σε επιχειρήσεις στο Μπαγκλαντές,βοηθώντας τους να αυξήσουν την παραγωγική τους ικανότητα και να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων αλατιού τους.
 • Η γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού στην Κίνα: Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην Κίνα, συμβάλλοντας στη βιομηχανία παραγωγής αλατιού της χώρας και ικανοποιώντας την υψηλή ζήτηση για ιωδιούχο αλάτι.

Η γραμμή παραγωγής αλατιού μας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας και άλλων.Είναι κατάλληλο τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές επιχειρήσεις, καθιστώντας την μια πολύπλευρη και πολύτιμη επένδυση.

 

Προσαρμογή:

Γραμμή παραγωγής αλατιού
Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για τη μηχανή παραγωγής αλατιού Hanpu

Ετικέτα: Hanpu

Αριθμός μοντέλου: Αλάτι

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Πιστοποίηση: ISO/CE

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1

Τιμή: 150 δολάρια.000

Συσκευασία: ξύλινη

Χρόνος παράδοσης: 90-120 ημέρες

Όροι πληρωμής: TT

Ικανότητα προμήθειας: 1 σετ ανά μήνα

Τελικό προϊόν: Τραπεζικό αλάτι, βιομηχανικό αλάτι κλπ.

Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής αλατιού

Εποχή εγγύησης: 1 έτος

Πρωτοϋλικά: θαλάσσιο αλάτι, πέτρινο αλάτι κλπ.

Κατανάλωση και κατανάλωση

Στην Hanpu, καταλαβαίνουμε ότι κάθε μονάδα παραγωγής αλατιού έχει μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις.σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στους συγκεκριμένους στόχους παραγωγής σας.

Οι μηχανές παραγωγής αλατιού μας είναι αποτελεσματικές, αξιόπιστες και κατασκευασμένες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.ανθεκτικό εξοπλισμό που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Με την εξατομικευμένη υπηρεσία μας, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες παραγωγής σας και να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα σας.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία., από το σχεδιασμό της γραμμής παραγωγής μέχρι την εγκατάσταση και την κατάρτιση.

Επιλέξτε την Hanpu για τις ανάγκες παραγωγής αλατιού σας και βιώστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η εξατομικευμένη υπηρεσία μας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή:

Η γραμμή παραγωγής αλατιού είναι προσεκτικά συσκευασμένη για να εξασφαλιστεί η ασφαλή μεταφορά και παράδοση.Κάθε κατασκευαστικό στοιχείο τυλίγεται ξεχωριστά και ασφαλίζεται με προστατευτικά υλικά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε βλάβη κατά τη μεταφορά.

Τα χρησιμοποιούμενα υλικά συσκευασίας είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά, παρέχοντας τη μέγιστη προστασία από εξωτερικά στοιχεία όπως υγρασία και συγκρούσεις.Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα εύθραυστα μέρη για να εξασφαλιστεί ασφαλής χειρισμός και παράδοση.

Η συσκευασία φέρει επίσης σαφείς οδηγίες και λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της, ώστε να είναι εύκολο να ταυτοποιείται και να χειρίζεται.

Ναυτιλία:

Η γραμμή παραγωγής αλατιού αποστέλλεται μέσω αξιόπιστων και αποτελεσματικών μεταφορέων για να εξασφαλιστεί έγκαιρη και ασφαλής παράδοση στους πελάτες μας.Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν φτάνει στον προορισμό του σε τέλεια κατάσταση..

Η διαδικασία αποστολής μας περιλαμβάνει λεπτομερή επιθεώρηση του πακέτου πριν και μετά το φόρτωμα για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι άθικτα και ασφαλώς συσκευασμένα.Παρέχουμε επίσης πληροφορίες παρακολούθησης για τους πελάτες μας για να παρακολουθούν την κατάσταση της αποστολής τους.

Για τις διεθνείς αποστολές, συμμορφωνόμαστε με όλους τους απαραίτητους τελωνειακούς και εισαγωγικούς κανονισμούς για να διασφαλίσουμε μια ομαλή διαδικασία παράδοσης.

200-3000m2 Περιοχή εγκατάστασης Η γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού για προσαρμόσιμη παραγωγή 1

 

200-3000m2 Περιοχή εγκατάστασης Η γραμμή παραγωγής ιωδιούχου αλατιού για προσαρμόσιμη παραγωγή 2

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8613962270688
Φαξ : 86-512-58797983
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)